Tickets

Ticketvoorwaarden

ALGEMEEN

Als koper erken je vòòr het afronden van de ticketaankoop uitdrukkelijk dat je deze algemene ticketvoorwaarden:

  • ontvangen hebt
  • er kennis van genomen hebt
  • aanvaard hebt

Als organisatie behouden we het recht voor de algemene ticketvoorwaarden op elk moment te wijzigen. Wijzigingen worden van kracht bij publicatie op de website van het evenement.

PRIJZEN

Tenzij anders aangegeven, zijn de vermelde prijzen inclusief BTW en taksen. Alle vaste kosten en diensten ten laste van de koper zitten in de prijs vervat en ken je voor je bestelt.

RESERVERING EN BETALING

Je bestelling blijft gereserveerd op jouw naam gedurende de betalingstermijn. Elke reservering van tickets en/of e-tickets wordt pas definitief na ontvangst van de betaling.

Na ontvangst van jouw bestelling krijg je via e-mail een bevestiging en krijg je de tickets toegezonden. Je hoeft het ticket niet uit te printen, de QR-code kan zowel op smartphone als op papier gescand worden. Indien je geen bevestiging en/of tickets ontvangen hebt, bekijk dan jouw spam (‘ongewenste mails’).

VERANTWOORDELIJKHEID ALS KOPER

Als koper bevestig je 16 jaar of ouder te zijn.

Als koper ben je zelf verantwoordelijk voor het invullen van een correct e-mailadres. Je moet ook zelf opletten dat e-mails over je bestelling of het event niet in je spam terecht komen. Als organisatie zijn we niet verantwoordelijk voor e-mails die op deze manier niet gelezen worden.

Na aflevering van de tickets ben je als koper zelf verantwoordelijk voor het zorgvuldig bewaren van de tickets.

ORIGINELE TICKETS

Enkel de eerste aanbieder van het originele e-ticket wordt toegang verleend tot het evenement. Elk tweede aangeboden ticket zal beschouwd worden als een kopie en geen toegang geven tot de zaal of het evenement.

FACTUUR

Een factuur van je bestelling kan je verkrijgen via onze ticketpartner en door je facturatiegegevens in te voeren bij je bestelling.

BEELDMATERIAAL

Het is mogelijk dat er beeldmateriaal (foto’s, video, …) gemaakt wordt tijdens de voorstelling. Door de aankoop van tickets en bij het betreden van het eventterrein geef je toestemming aan de organisatie om dit beeldmateriaal te gebruiken voor publicatie- en promotiedoeleinden.

OMRUILEN EN TERUGBETALEN

Verkochte tickets worden niet omgeruild en niet teruggenomen. Hoewel artikel VI.47 van het Wetboek Economisch Recht bij de verkoop op afstand 14 kalenderdagen herroepingsrecht voorziet, is dit herroepingsrecht niet van toepassing op de contracten gesloten via deze website en via onze ticketpartner, op grond van artikel VI.53,12° van het Wetboek Economisch recht.

Tickets kunnen enkel in specifieke gevallen en na schriftelijk overleg worden terugbetaald en enkel aan de geregistreerde koper. Ziekte, het overlijden van een naaste, verplaatsingsproblemen, een dubbele boeking, wijzigingen van het festivalprogramma, … geven geen recht op terugbetaling.

Om een terugbetaling te ontvangen moeten de instructies, die per mail bezorgd worden, worden gevolgd. Aanvragen tot terugbetaling moeten gebeuren binnen de daartoe voorziene termijn (die steeds minstens 14 dagen bedraagt). Te laat ingediende aanvragen kunnen niet terugbetaald worden.